«Життя святих – приклад наслідування християнських чеснот” розповіли нечуючим дітям в м.Кіровоград

12010780_742383119222408_941061426680007929_oУ м.Кіровоград священик Андрій Бобрик  традиційно відвідав школу-інтернат для глухих дітей, та на цей раз розповів  про життєвий шлях святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії.
30 вересня керівник єпархіального відділу Благодійності і соціального служіння протоієрей Андрій Бобрик прочитав відкриту лекцію для старшокласників в Кіровоградській школі для дітей з вадами слуху на тему: «Життя святих – приклад наслідування християнських чеснот».
Зустріч розпочалась живим діалогом, з допомогою сурдоперекладача Віри Павлівни, між священиком Андрієм і учнями з приводу досягнення святості в реальному житті. Після цього діти дізналися про життєвий шлях святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії. Далі було переглянуто відеосюжет «Християнські мученики I-III століття». Після обговорення короткометражного фільму, отець Андрій розкрив поняття мучеництва для старшокласників через призму любові до Бога, де на основі Нового Завіту, пояснив молодим людям, що страждання і смерть заради Христа є найвищим проявом віри в Бога.
На завершення лекції батюшка відповів на запитання учнів та побажав їм втілити ті християнські чесноти, якими прославились святі імена, котрих ми носимо.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *