З нагоди п’ятиріччя викладачі – волонтери НШ “Чути серцем” провели свято для дітей

IMG_007307 листопада  для тридцяти маленьких діточок, вихованців недільної школи для людей з вадами слуху та мовлення “Чути серцем” разом з батьками було організовано сімейне свято з концертом, учасниками якого стали учні школи. Співали жестові пісні. Особливо чутєвим став виступ Маріі Соколенко з піснею про мир, добро на любов між людьми. Дітвора брала участь у творчих майстер-класах з декоративного мистецтва.Родзинкою свята було відкриття виставки картин юної художниці, учениці недільної школи «Чути серцем», Ольги Мазієнко. Свято продовжувалось веселими ігротеками. З радісттю діти зустріли свою улюбленицю бабусю Світлану (Охматовну), яка провела з дітьми  веселі ігри, танці, та конкурси.Гарним завершенням свята стало спільне чаювання з солодощами, благодійна фотосесія та подарунки. Недільну школу «Чути серцем» створили при просвітницькому центрі Кафедрального собору УПЦ. Це – єдина в країні православна недільна школа для дітей з особливими потребами.

Тут вчать, інтелектуально та духовно розвивають нечуючих дітей, дітей з вадами мовлення, аутистів, діток із генетичними захворюваннями та затримкою психічного розвитку. Кожному вихованцю приділяють увагу професіонали та спеціально підготовлені волонтери.

Від імені усіх гостей та колективу духовно – просвітницького центру кафедрального собору УПЦ (галереї “Соборна”) вітаємо координатора проекту НШ “Чути серцем” Анну Андріївну Блощинську та її команду волонтерів із вагомою датою у житті недільної школи. Бажаємо наснаги на ще більші звершення та творчого розквіту. Непокладаючи сил рухатись вперед та продовжувати служіння на славу Богу та Матері Церкві.

Заняття проводяться в просвітницькому центрі КС УПЦ за адресою: м.Київ, Залізничне шосе, 3, галерея «Соборна» (вхід з боку автостоянки). Детальна інформація за тел.: 067 289 77 55 Анна Андріївна Блощинська

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *